Catering

ORGANIZACJA PRZYJĘĆ OKOLICZNOŚCIOWYCH — CODZIENNIE OD 12:00 DO 20:00 — KONTAKT: KACPER NESTOROWICZ 📞 502 928 458 — ✉️ kacper.nestorowicz@infernobar.pl
GODZINY ORGANIZACJI
PRZYJĘĆ (DO 8 GODZIN)

Codziennie (najpóźniej
do 3:00 w nocy)


GODZINY OTWARCIA

Poniedziałek – Czwartek
12:00 – 22:00

Piątek – Sobota
12:00 – 23:00

Niedziela
12:00 – 22:00

ZAMÓW CATERING
LUB ZORGANIZUJ WYDARZENIE
W NASZEJ RESTAURACJI

ZACHWYCIMY WAS DBAŁOŚCIĄ
O SMAK PODANYCH POTRAW
I ASPEKT WIZUALNY – BO WIEMY,
ŻE PRZYGOTOWANE PRZEZ NAS
DANIA ZJECIE ZE SMAKIEM
OD PIERWSZEGO WEJRZENIA

📍 LOKALIZACJA

01-315 Warszawa,
ul. Lazurowa 10


KONTAKT

Kacper Nestorowicz
📞 502 928 458 
✉️ kacper.nestorowicz@
infernobar.pl

MENU I

170  zł / osoba


Zupa
do wyboru:

ROSÓŁ Z MAKARONEM
FLAKI
ŻUREK
KREM Z BROKUŁ Z GRZANKAMI
KREM Z POMIDORÓW Z MOZZARELLĄ
KREM Z LEŚNYCH GRZYBÓW Z GROSZKIEM PTYSIOWYM

 

 

Starter do wyboru:

GRILLOWANE POLĘDWICZKI KURCZAKA Z MIXEM SAŁAT I BRUSCHETTE
ROLADKA Z POLĘDWICZKI WIEPRZOWEJ Z KARMELIZOWANĄ
CZERWONĄ CEBULKĄ NA WINIE ORAZ MIXEM SAŁAT I GRZANKĄ
ŁOSOŚ W SZPEKU Z KARMELIZOWANĄ GRUSZKĄ NA SAŁACIE
KREWETKI W TEMPURZE PODAWANE NA MIXIE SAŁAT

 

 

Danie główne do wyboru:

DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH: ZIEMNIAKI Z WODY / ZIEMNIAKI OPIEKANE /  FRYTKI / RYŻ / GNOCCHI / WARZYWA NA PARZE / BUKIET SURÓWEK

CAPRESE (PIERŚ Z KURCZAKA NADZIEWANA MARYNOWANĄ MOZZARELLĄ,
POMIDOREM Z SOSEM BAZYLIOWO ŚMIETANOWYM)

ZAKRĘCONY SZPARAG (PIERŚ KURCZAKA ZWIJANA ZE ŚWIEŻYMI SZPARAGAMI
I MOZZARELLĄ OWINIĘTA BEKONEM)
SAKIEWKI Z POLĘDWICZKI WIEPRZOWEJ FASZEROWANE BOROWIKAMI,
BOCZKIEM WĘDZONYM I OGÓRKIEM PODAWANE NA SOSIE KURKOWYM
PIECZONA PIERŚ Z KACZKI W SOSIE WIŚNIOWYM
POLĘDWICZKI WIEPRZOWE W SOSIE Z LEŚNYCH GRZYBÓW

ŁOSOŚ PROSTO Z RUSZTU
KLOPSIKI WEGETARIAŃSKIE W SOSIE GRZYBOWYM

 

 

Dla dzieci  do wyboru:

UCIEKAJĄCE KURCZAKI (CHRUPIĄCE POLĘDWICZKI KURCZAKA Z FRYTKAMI)
SZNYCELEK ELEMELEK (SZNYCELEK Z INDYKA Z FRYTKAMI)
MINI PIZZA (DWA SKŁADNIKI)

 

 

Deser  do wyboru:

DOMOWA SZARLOTKA Z LODAMI, BITĄ ŚMIETANĄ I SOSEM CZEKOLADOWYM
MALINY NA GORĄCO Z LODAMI WANILIOWYMI I BITĄ ŚMIETANĄ
CIASTKO MOCNO CZEKOLADOWE Z WIŚNIAMI I GAŁKĄ LODÓW
PUCHAR LODOWY Z OWOCAMI

 

Dodatki:

BUKIETY OWOCOWE
NAPOJE GORĄCE: HERBATA, KAWA
NAPOJE ZIMNE: GAZOWANE, SOKI, WODA

 

MENU II

250  zł / osoba


Zupa
do wyboru:

ROSÓŁ Z MAKARONEM
FLAKI
ŻUREK
KREM Z BROKUŁ Z GRZANKAMI
KREM Z POMIDORÓW Z MOZZARELLĄ
KREM Z LEŚNYCH GRZYBÓW Z GROSZKIEM PTYSIOWYM

Starter do wyboru:

DESKA WĘDLIN I SERÓW
ROLADKI Z POLĘDWICZKI WIEPRZOWEJ NADZIEWANE
ORIENTALNE SAKIEWKI ZE SZPINAKIEM I KREWETKAMI Z SOSEM SWEET CHILLI
ROLADKA DROBIOWA FASZEROWANA SZPINAKIEM
ŁOSOŚ PIECZONY W SZPEKU Z KARMELIZOWANĄ GRUSZKĄ
KREWETKI W TEMPURZE
SAJGONKI WEGETARIAŃSKIE I Z KURCZAKIEM
MIX TORTILLI
ŚLEDZIK W OLEJU Z CEBULKĄ
ROLADA SZPINAKOWA, SEROWA, PAPRYKOWA
BABECZKI Z NADZIENIEM WYTRAWNYM

Danie główne do wyboru:

DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH: ZIEMNIAKI Z WODY / ZIEMNIAKI OPIEKANE /  FRYTKI / RYŻ / GNOCCHI / WARZYWA NA PARZE / BUKIET SURÓWEK

CAPRESE (PIERŚ Z KURCZAKA NADZIEWANA MARYNOWANĄ MOZZARELLĄ, POMIDOREM Z SOSEM BAZYLIOWO ŚMIETANOWYM)
ZAKRĘCONY SZPARAG (PIERŚ KURCZAKA ZWIJANA ZE ŚWIEŻYMI SZPARAGAMI I MOZZARELLĄ OWINIĘTA BEKONEM)
SAKIEWKI Z POLĘDWICZKI WIEPRZOWEJ FASZEROWANE BOROWIKAMI, BOCZKIEM WĘDZONYM I OGÓRKIEM PODAWANE NA SOSIE KURKOWYM
PIECZONA PIERŚ Z KACZKI W SOSIE WIŚNIOWYM
POLĘDWICZKI WIEPRZOWE W SOSIE Z LEŚNYCH GRZYBÓW
ŁOSOŚ PROSTO Z RUSZTU
KLOPSIKI WEGETARIAŃSKIE W SOSIE GRZYBOWYM

Dla dzieci  do wyboru:

UCIEKAJĄCE KURCZAKI (CHRUPIĄCE POLĘDWICZKI KURCZAKA Z FRYTKAMI)
SZNYCELEK ELEMELEK (SZNYCELEK Z INDYKA Z FRYTKAMI)
MINI PIZZA (DWA SKŁADNIKI)

Deser  do wyboru:

DOMOWA SZARLOTKA Z LODAMI, BITĄ ŚMIETANĄ I SOSEM CZEKOLADOWYM
MALINY NA GORĄCO Z LODAMI WANILIOWYMI I BITĄ ŚMIETANĄ
CIASTKO MOCNO CZEKOLADOWE Z WIŚNIAMI I GAŁKĄ LODÓW
PUCHAR LODOWY Z OWOCAMI

Dodatki:

BUKIETY OWOCOWE
NAPOJE GORĄCE: HERBATA, KAWA
NAPOJE ZIMNE: GAZOWANE, SOKI, WODA
PIECZYWO, MASŁO

Na specjalne życzenie:

TATAR Z POLĘDWICY WOŁOWEJ 1 PÓŁMISEK (6 PORCJI) – 70
SCHAB PO WARSZAWSKU 1 PÓŁMISEK (5 PORCJI) – 60 ZŁ
SUSHI – CENA W ZALEŻNOŚCI OD ILOŚCI
TYMBALIKI DROBIOWE 1 PÓŁMISEK (6 PORCJI) – 50 ZŁ
DESKA WĘDLIN I SERÓW MAŁA – 80 ZŁ, DUŻA – 150 ZŁ
STROGONOFF (1 PORCJA) – 14 ZŁ

 

KONSOLACJA

80 zł / osoba

 

Zupa do wyboru:

ROSÓŁ Z MAKARONEM
FLAKI
ŻUREK

Danie główne do wyboru:

DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH: WSZYSTKIE ZESTAWY PODAJEMY Z BUKIETEM SURÓWEK ORAZ ZIEMNIAKAMI Z WODY LUB ZIEMNIAKAMI OPIEKANYMI

CAPRESE (PIERŚ Z KURCZAKA NADZIEWANA MARYNOWANĄ MOZZARELLĄ,
POMIDOREM Z SOSEM BAZYLIOWO ŚMIETANOWYM)

SCHAB SOŁTYSA (KOTLET SCHABOWY NADZIEWANY DUSZONYMI PIECZARKAMI I ŻÓŁTYM SEREM)
POLĘDWICZKA WIEPRZOWA W SOSIE Z LEŚNYCH GRZYBÓW
KOTLET DE VOLAILLE (PIERŚ KURCZAKA NADZIEWANA SEREM ŻÓŁTYM I MASŁEM)
ŁOSOŚ PROSTO Z RUSZTU

 

Deser do wyboru:

DOMOWA SZARLOTKA 
SERNIK

KIDS MENU

60 zł / osoba

TORT ORAZ DEKORACJA SALI WE WŁASNYM ZAKRESIE


Zawartość
pakietu:

PIZZA (2 KAWAŁKI NA OSOBĘ)
LUB
UCIEKAJĄCE KURCZACZKI Z FRYTKAMI

SŁODKIE I SŁONE PRZEKĄSKI
(CHIPSY, PALUSZKI, ŻELKI, PIANKI, LIZAKI, CUKIERKI)

SZAMPAN DLA DZIECI
NAPOJE GAZOWANE, WODA Z CYTRYNĄ, SOKI
LODY

WYNAJEM SALI

2000


Zawartość
pakietu:

 8 GODZIN DOSTĘPNOŚCI
OBSŁUGA KELNERSKA
 ZASTAWA
PIZZE  W PROMOCYJNYCH CENACH
PIWA W PROMOCYJNYCH CENACH
MOŻLIWOŚĆ WNIESIENIA WŁASNYCH NAPOJÓW, ALKOHOLU ORAZ PRZEKĄSEK PO
WCZEŚNIEJSZYM USTALENIU