GODZINY ORGANIZACJI
PRZYJĘĆ (DO 8 GODZIN)
Codziennie (najpóźniej
do 3:00 w nocy)
GODZINY OTWARCIA
Poniedziałek – Czwartek
12:00 – 22:00
Piątek – Sobota
12:00 – 23:00
Niedziela
12:00 – 22:00
Codziennie (najpóźniej
do 3:00 w nocy)
Poniedziałek – Czwartek
12:00 – 22:00
Piątek – Sobota
12:00 – 23:00
Niedziela
12:00 – 22:00
01-315 Warszawa,
ul. Lazurowa 10
Kacper Nestorowicz
📞 502 928 458
✉️ kacper.nestorowicz@
infernobar.pl
— ROSÓŁ Z MAKARONEM
— FLAKI
— ŻUREK
— KREM Z BROKUŁ Z GRZANKAMI
— KREM Z POMIDORÓW Z MOZZARELLĄ
— KREM Z LEŚNYCH GRZYBÓW Z GROSZKIEM PTYSIOWYM
— GRILLOWANE POLĘDWICZKI KURCZAKA Z MIXEM SAŁAT I BRUSCHETTE
— ROLADKA Z POLĘDWICZKI WIEPRZOWEJ Z KARMELIZOWANĄ
CZERWONĄ CEBULKĄ NA WINIE ORAZ MIXEM SAŁAT I GRZANKĄ
— ŁOSOŚ W SZPEKU Z KARMELIZOWANĄ GRUSZKĄ NA SAŁACIE
— KREWETKI W TEMPURZE PODAWANE NA MIXIE SAŁAT
DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH: ZIEMNIAKI Z WODY / ZIEMNIAKI OPIEKANE / FRYTKI / RYŻ / GNOCCHI / WARZYWA NA PARZE / BUKIET SURÓWEK
—CAPRESE (PIERŚ Z KURCZAKA NADZIEWANA MARYNOWANĄ MOZZARELLĄ,
POMIDOREM Z SOSEM BAZYLIOWO ŚMIETANOWYM)
—ZAKRĘCONY SZPARAG (PIERŚ KURCZAKA ZWIJANA ZE ŚWIEŻYMI SZPARAGAMI
I MOZZARELLĄ OWINIĘTA BEKONEM)
—SAKIEWKI Z POLĘDWICZKI WIEPRZOWEJ FASZEROWANE BOROWIKAMI,
BOCZKIEM WĘDZONYM I OGÓRKIEM PODAWANE NA SOSIE KURKOWYM
—PIECZONA PIERŚ Z KACZKI W SOSIE WIŚNIOWYM
—POLĘDWICZKI WIEPRZOWE W SOSIE Z LEŚNYCH GRZYBÓW
—ŁOSOŚ PROSTO Z RUSZTU
— KLOPSIKI WEGETARIAŃSKIE W SOSIE GRZYBOWYM
— UCIEKAJĄCE KURCZAKI (CHRUPIĄCE POLĘDWICZKI KURCZAKA Z FRYTKAMI)
— SZNYCELEK ELEMELEK (SZNYCELEK Z INDYKA Z FRYTKAMI)
— MINI PIZZA (DWA SKŁADNIKI)
— DOMOWA SZARLOTKA Z LODAMI, BITĄ ŚMIETANĄ I SOSEM CZEKOLADOWYM
— MALINY NA GORĄCO Z LODAMI WANILIOWYMI I BITĄ ŚMIETANĄ
— CIASTKO MOCNO CZEKOLADOWE Z WIŚNIAMI I GAŁKĄ LODÓW
— PUCHAR LODOWY Z OWOCAMI
— BUKIETY OWOCOWE
— NAPOJE GORĄCE: HERBATA, KAWA
— NAPOJE ZIMNE: GAZOWANE, SOKI, WODA
— ROSÓŁ Z MAKARONEM
— FLAKI
— ŻUREK
— KREM Z BROKUŁ Z GRZANKAMI
— KREM Z POMIDORÓW Z MOZZARELLĄ
— KREM Z LEŚNYCH GRZYBÓW Z GROSZKIEM PTYSIOWYM
— DESKA WĘDLIN I SERÓW
— ROLADKI Z POLĘDWICZKI WIEPRZOWEJ NADZIEWANE
— ORIENTALNE SAKIEWKI ZE SZPINAKIEM I KREWETKAMI Z SOSEM SWEET CHILLI
— ROLADKA DROBIOWA FASZEROWANA SZPINAKIEM
— ŁOSOŚ PIECZONY W SZPEKU Z KARMELIZOWANĄ GRUSZKĄ
— KREWETKI W TEMPURZE
— SAJGONKI WEGETARIAŃSKIE I Z KURCZAKIEM
— MIX TORTILLI
— ŚLEDZIK W OLEJU Z CEBULKĄ
— ROLADA SZPINAKOWA, SEROWA, PAPRYKOWA
— BABECZKI Z NADZIENIEM WYTRAWNYM
DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH: ZIEMNIAKI Z WODY / ZIEMNIAKI OPIEKANE / FRYTKI / RYŻ / GNOCCHI / WARZYWA NA PARZE / BUKIET SURÓWEK
— CAPRESE (PIERŚ Z KURCZAKA NADZIEWANA MARYNOWANĄ MOZZARELLĄ, POMIDOREM Z SOSEM BAZYLIOWO ŚMIETANOWYM)
— ZAKRĘCONY SZPARAG (PIERŚ KURCZAKA ZWIJANA ZE ŚWIEŻYMI SZPARAGAMI I MOZZARELLĄ OWINIĘTA BEKONEM)
— SAKIEWKI Z POLĘDWICZKI WIEPRZOWEJ FASZEROWANE BOROWIKAMI, BOCZKIEM WĘDZONYM I OGÓRKIEM PODAWANE NA SOSIE KURKOWYM
— PIECZONA PIERŚ Z KACZKI W SOSIE WIŚNIOWYM
— POLĘDWICZKI WIEPRZOWE W SOSIE Z LEŚNYCH GRZYBÓW
— ŁOSOŚ PROSTO Z RUSZTU
— KLOPSIKI WEGETARIAŃSKIE W SOSIE GRZYBOWYM
— UCIEKAJĄCE KURCZAKI (CHRUPIĄCE POLĘDWICZKI KURCZAKA Z FRYTKAMI)
— SZNYCELEK ELEMELEK (SZNYCELEK Z INDYKA Z FRYTKAMI)
— MINI PIZZA (DWA SKŁADNIKI)
— DOMOWA SZARLOTKA Z LODAMI, BITĄ ŚMIETANĄ I SOSEM CZEKOLADOWYM
— MALINY NA GORĄCO Z LODAMI WANILIOWYMI I BITĄ ŚMIETANĄ
— CIASTKO MOCNO CZEKOLADOWE Z WIŚNIAMI I GAŁKĄ LODÓW
— PUCHAR LODOWY Z OWOCAMI
— BUKIETY OWOCOWE
— NAPOJE GORĄCE: HERBATA, KAWA
— NAPOJE ZIMNE: GAZOWANE, SOKI, WODA
— PIECZYWO, MASŁO
— TATAR Z POLĘDWICY WOŁOWEJ 1 PÓŁMISEK (6 PORCJI) – 70 ZŁ
— SCHAB PO WARSZAWSKU 1 PÓŁMISEK (5 PORCJI) – 60 ZŁ
— SUSHI – CENA W ZALEŻNOŚCI OD ILOŚCI
— TYMBALIKI DROBIOWE 1 PÓŁMISEK (6 PORCJI) – 50 ZŁ
— DESKA WĘDLIN I SERÓW MAŁA – 80 ZŁ, DUŻA – 150 ZŁ
— STROGONOFF (1 PORCJA) – 14 ZŁ
— ROSÓŁ Z MAKARONEM
— FLAKI
— ŻUREK
DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH: WSZYSTKIE ZESTAWY PODAJEMY Z BUKIETEM SURÓWEK ORAZ ZIEMNIAKAMI Z WODY LUB ZIEMNIAKAMI OPIEKANYMI
—CAPRESE (PIERŚ Z KURCZAKA NADZIEWANA MARYNOWANĄ MOZZARELLĄ,
POMIDOREM Z SOSEM BAZYLIOWO ŚMIETANOWYM)
— SCHAB SOŁTYSA (KOTLET SCHABOWY NADZIEWANY DUSZONYMI PIECZARKAMI I ŻÓŁTYM SEREM)
— POLĘDWICZKA WIEPRZOWA W SOSIE Z LEŚNYCH GRZYBÓW
— KOTLET DE VOLAILLE (PIERŚ KURCZAKA NADZIEWANA SEREM ŻÓŁTYM I MASŁEM)
— ŁOSOŚ PROSTO Z RUSZTU
— DOMOWA SZARLOTKA
— SERNIK
— PIZZA (2 KAWAŁKI NA OSOBĘ)
LUB
UCIEKAJĄCE KURCZACZKI Z FRYTKAMI
— SŁODKIE I SŁONE PRZEKĄSKI
(CHIPSY, PALUSZKI, ŻELKI, PIANKI, LIZAKI, CUKIERKI)
— SZAMPAN DLA DZIECI
— NAPOJE GAZOWANE, WODA Z CYTRYNĄ, SOKI
— LODY
— 8 GODZIN DOSTĘPNOŚCI
— OBSŁUGA KELNERSKA
— ZASTAWA
— PIZZE W PROMOCYJNYCH CENACH
— PIWA W PROMOCYJNYCH CENACH
— MOŻLIWOŚĆ WNIESIENIA WŁASNYCH NAPOJÓW, ALKOHOLU ORAZ PRZEKĄSEK PO
WCZEŚNIEJSZYM USTALENIU
Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne. W zakładce "PRYWATNOŚĆ", znajdującej się w głównym menu, znajdziesz więcej informacji.
Niezbędne ciasteczka powinny być zawsze włączone, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje dotyczące ustawień ciasteczek.
Jeśli wyłączysz to ciasteczko, nie będziemy mogli zapisać twoich preferencji. Oznacza to, że za każdym razem, gdy odwiedzasz tę stronę, musisz ponownie włączyć lub wyłączyć ciasteczka.