STRONA GŁÓWNA

PIZZA & LUNCH BAR

MENU

START.html

DANIA SEZONOWE

GALERIA

KONTAKT

INFERNO_RESTAURANT_%26_PIZZA.html
MENU_INFERNOINFERNO_RESTAURANT_%26_PIZZA.html
MENU_INFERNOINFERNO_RESTAURANT_%26_PIZZA.html
TOPshapeimage_15_link_0

ORGANIZACJA PRZYJĘĆ

Menu I

140 zł za osobę


Zupa do wyboru:


  1. PunktorRosół z makaronem

  2. PunktorFlaki

  3. PunktorŻurek

  4. PunktorKrem z brokuł z grzankami

  5. PunktorKrem z pomidorów z mozzarellą

  6. PunktorKrem z leśnych grzybów z groszkiem ptysiowym


Starter do wyboru:


  1. PunktorGrillowane polędwiczki kurczaka z mixem sałat i bruschette

  2. PunktorRoladka z polędwiczki wieprzowej z karmelizowaną czerwoną cebulką na winie z mixem sałat i grzanką

  3. PunktorŁosoś w szpeku z karmelizowaną gruszką na sałacie

  4. PunktorKrewetki w tempurze podawane na mixie sałat


Danie główne do wyboru:


  1. PunktorCaprese (pierś z kurczaka nadziewana marynowaną mozzarellą, pomidorem z sosem bazyliowo śmietanowym)

  2. PunktorZakręcony Szparag (pierś kurczaka zwijana ze świeżymi szparagami i mozzarellą owinięta bekonem)

  3. PunktorSakiewki z polędwiczki wieprzowej faszerowane borowikami, boczkiem wędzonym i ogórkiem podawane na sosie kurkowym

  4. PunktorPieczona pierś z kaczki w sosie wiśniowym

  5. PunktorPolędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów

  6. PunktorŁosoś prosto z rusztu

  7. PunktorKlopsiki wegetariańskie w sosie grzybowym


  1. Dodatki do dań głównych: ziemniaki z wody lub opiekane, frytki ryż, gnocchi, warzywa na parze, bukiet surówek


Dla dzieci do wyboru:


  1. PunktorUciekające kurczaki (chrupiące polędwiczki kurczaka z frytkami)

  2. PunktorSznycelek Elemelek (sznycelek z indyka z frytkami)

  3. PunktorMini pizza (dwa składniki)


Deser do wyboru:


  1. PunktorDomowa szarlotka z lodami, bitą śmietaną i sosem czekoladowym

  2. PunktorMaliny na gorąco z lodami waniliowymi i bitą śmietaną

  3. PunktorPuchar lodowy z owocami

  4. PunktorCiastko mocno czekoladowe z wiśniami i gałką lodów


Dodatki:


  1. PunktorBukiety owocowe

  2. PunktorNapoje gorące: herbata, kawa

  3. PunktorNapoje zimne: gazowane, soki, woda



Menu II

200 zł za osobę


Zupa do wyboru:


  1. PunktorRosół z makaronem

  2. PunktorFlaki

  3. PunktorŻurek

  4. PunktorKrem z brokuł z grzankami

  5. PunktorKrem z pomidorów z mozzarellą

  6. PunktorKrem z leśnych grzybów z groszkiem ptysiowym


Przystawki do wyboru:


  1. PunktorDeska wędlin i serów

  2. PunktorRoladki z polędwiczki wieprzowej nadziewane

  3. PunktorOrientalne sakiewki ze  szpinakiem i krewetkami z sosem sweet chilli

  4. PunktorRoladka drobiowa faszerowana szpinakiem

  5. PunktorŁosoś pieczony w szpeku z karmelizowaną gruszką

  6. PunktorKrewetki w tempurze

  7. PunktorSajgonki wegetariańskie i z kurczakiem

  8. PunktorMix tortilli

  9. PunktorŚledzik w oleju z cebulką

  10. PunktorRolada szpinakowa, serowa, paprykowa

  11. PunktorBabeczki z nadzieniem wytrawnym


Danie główne (do wyboru):


  1. PunktorCaprese (pierś z kurczaka nadziewana marynowaną mozzarellą, pomidorem z sosem bazyliowo śmietanowym)

  2. PunktorZakręcony Szparag (pierś kurczaka zwijana ze świeżymi szparagami i mozzarellą owinięta bekonem)

  3. PunktorSakiewki z polędwiczki wieprzowej faszerowane borowikami, boczkiem wędzonym i ogórkiem podawane na sosie kurkowym

  4. PunktorPieczona pierś z kaczki w sosie wiśniowym

  5. PunktorPolędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów

  6. PunktorŁosoś prosto z rusztu

  7. PunktorKlopsiki wegetariańskie w sosie grzybowym


  1. Dodatki do dań głównych: ziemniaki z wody lub opiekane, frytki ryż, gnocchi, warzywa na parze, bukiet surówek


Dla dzieci do wyboru:


  1. PunktorUciekające kurczaki (chrupiące polędwiczki kurczaka z frytkami)

  2. PunktorSznycelek Elemelek (sznycelek z indyka z frytkami)

  3. PunktorMini pizza (dwa składniki)


Deser do wyboru:


  1. PunktorDomowa szarlotka z lodami, bitą śmietaną i sosem czekoladowym

  2. PunktorMaliny na gorąco z lodami waniliowymi i bitą śmietaną

  3. PunktorCiastko mocno czekoladowe z wiśniami i gałką lodów

  4. PunktorPuchar lodowy z owocami


Dodatki:


  1. PunktorBukiety owocowe

  2. PunktorNapoje gorące: herbata, kawa

  3. PunktorNapoje zimne, gazowane, soki, woda

  4. PunktorPieczywo, masło


Na specjalne życzenie:


  1. PunktorTatar z polędwicy wołowej 1 półmisek (6 porcji) 70zł

  2. PunktorSchab po warszawsku 1 półmisek (5 porcji) 60zł

  3. PunktorSushi (cena w zależności od ilości)

  4. PunktorTymbaliki drobiowe 1 półmisek (6 porcji) 50zł

  5. PunktorDeska wędlin i serów Mała 80zł, duża 150zł

  6. PunktorStrogonoff 1 porcja 14 zł


Dodatki:


  1. PunktorBukiety owocowe

  2. PunktorNapoje gorące: herbata, kawa

  3. PunktorNapoje zimne, gazowane, soki, woda

  4. PunktorPieczywo, masło


Konsolacja

80 zł za osobę


Zupa do wyboru:


  1. PunktorRosół z makaronem

  2. PunktorFlaki

  3. PunktorŻurek


Danie główne do wyboru:


  1. PunktorCaprese (pierś z kurczaka nadziewana marynowaną mozzarellą, pomidorem z sosem bazyliowo śmietanowym)

  2. PunktorSchab Sołtysa (kotlet schabowy nadziewany duszonymi pieczarkami i żółtym serem)

  3. PunktorPolędwiczka wieprzowa w sosie z leśnych grzybów

  4. PunktorKotlet De Volaille (pierś kurczaka nadziewana serem żółtym i masłem

  5. PunktorŁosoś prosto z rusztu


  1. Wszystkie dania serwujemy z ziemniakami z wody lub pieczonymi i bukietem surówek


Deser:


  1. PunktorDomowa szarlotka i sernik


Kids Menu

60zł za osobę


  1. PunktorPizza (po 2 kawałki na osobę) lub uciekające kurczaczki z frytkami

  2. PunktorSłodkie i słone przekąski (chipsy, paluszki, żelki, pianki, lizaki,cukierki)

  3. PunktorSzampan dla dzieci

  4. PunktorNapoje gazowane, soki i woda z cytryną

  5. PunktorLody

  6. Tort oraz dekoracja sali we własnym zakresie



Wynajem sali

2000 zł


  1. Punktor8 godzin

  2. PunktorObsługa kelnerska

  3. PunktorZastawa

  4. PunktorPizza i piwo w promocyjnych cenach

  5. PunktorMożliwość wniesienia własnych napoi, alkoholu oraz przekąsek po wcześniejszym ustaleniu

DANIA_SEZONOWE_INFERNO_RESTAURANT_%26_PIZZA.html
GALERIA_INFERNO_RESTAURANT_%26_PIZZA/GALERIA_INFERNO_RESTAURANT_%26_PIZZA.html
KONTAKT_INFERNO_RESYAURANT_%26_PIZZA.html

PIZZA

DOSTAWA

DO BIURA DO DOMU

Organizacja przyjęć kontakt:

Kacper Nestorowicz

tel. 502 928 458

codziennie od 12:00 do 20:00

lub

kacper.nestorowicz@infernobar.pl

ORGANIZUJEMY PRZYJĘCIA

URODZINY, KOMUNIE, CHRZCINY, SPOTKANIA RODZINNE

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

Inferno Pizza & Lunch Bar

Warszawa ul. Lazurowa 10 tel: 506 740 780, 660 900 585

GODZINY OTWARCIA

od pon. do czw.

12:00 - 22:00

od piąt. do  sob.

12:00 - 23:00

w niedz.

12.00 -  22:00

ZAPRASZAMY

DO

OGRÓDKA

LETNIEGO

MENU_INFERNOINFERNO_RESTAURANT_%26_PIZZA.html