STRONA GŁÓWNA

PIZZA & LUNCH BAR

MENU

MENU DOSTAWA

START.html

MENU NOWOŚCI

GALERIA

KONTAKT

INFERNO_PIZZA_%26_LUNCH_BAR.html
MENU_INFERNO_PIZZA_%26_LUNCH_BAR.html
MENU_DOSTAWA_INFERNO_PIZZA_%26_LUNCH_BAR.html
MENU_INFERNO_PIZZA_%26_LUNCH_BAR.html
TOPshapeimage_17_link_0

ORGANIZACJA PRZYJĘĆ

Menu I

80 zł za osobę


Zupa do wyboru:


  1. PunktorRosół z makaronem

  2. PunktorKrem z brokuł z grzankami

  3. PunktorKrem z pomidorów z mozzarellą

  4. PunktorKrem z leśnych grzybów z groszkiem ptysiowym


Starter do wyboru:


  1. PunktorRostbef pieczony podawany z sałatką ziemniaczaną

  2. PunktorGrillowane polędwiczki kurczaka z mixem sałat i bruschette

  3. PunktorRoladka z polędwiczki wieprzowej z karmelizowaną czerwoną cebulką na winie z mixem sałat i grzanką

  4. PunktorŁosoś w szpeku z karmelizowaną gruszką na sałacie


Danie główne do wyboru:


  1. PunktorCapresse (pierś z kurczaka nadziewana marynowaną mozzarellą, pomidorem z sosem bazyliowo śmietanowym)

  2. PunktorSchab Sołtysa (kotlet schabowy nadziewany duszonymi pieczarkami i żółtym serem)

  3. PunktorKurczak Tourne owinięty szynką parmeńską z niebieskim serem lazur

  4. PunktorWarkocz z polędwiczki wieprzowej w aromatycznym sosie pieprzowym

  5. PunktorSakiewki z polędwiczki wieprzowej faszerowane borowikami, boczkiem wędzonym i ogórkiem podawane na sosie kurkowym

  6. PunktorTiule z polędwiczki wieprzowej w szynce westfalskiej serwowane na rosti z cukinii i musem malinowym

  7. PunktorPieczona pierś z kaczki w sosie żurawinowym

  8. PunktorPolędwiczka z dorsza w płatkach migdałowych na sosie koperkowym


  1. Wszystkie dania serwujemy z ziemniakami z wody lub pieczonymi i bukietem surówek


Dla dzieci do wyboru:


  1. PunktorUciekające kurczaki (chrupiące polędwiczki kurczaka z frytkami)

  2. PunktorSznycelek Elemelek (sznycelek z indyka z frytkami)

  3. PunktorMini pizza (dwa składniki)


Deser do wyboru:


  1. PunktorDomowa szarlotka z lodami, bitą śmietaną i sosem czekoladowym

  2. PunktorMaliny na gorąco z lodami waniliowymi i bitą śmietaną

  3. PunktorSemifredo, domowe lody migdałowe z karmelizowanymi owocami

  4. PunktorPuchar lodowy z owocami


Dodatki:


  1. PunktorBukiety owocowe

  2. PunktorNapoje gorące: herbata, kawa

  3. PunktorNapoje zimne, gazowane, soki, woda



Menu II

140 zł za osobę


Zupa do wyboru:


  1. PunktorRosół z makaronem

  2. PunktorKrem z brokuł z grzankami

  3. PunktorKrem z pomidorów z mozzarellą

  4. PunktorKrem z leśnych grzybów z groszkiem ptysiowym


Przystawki do wyboru:


  1. PunktorDeska wędlin pieczonych (schab, karkówka, boczek, pasztet, kiełbasa wiejska)

  2. PunktorPierś z kurczaka w mleczku kokosowym z serem feta na sałacie lodowej

  3. PunktorRoladki z polędwiczki wieprzowej nadziewane:
    -  daktylami z sosem miodowo musztardowym
    -  z niebieskim lazurem w szynce parmeńskiej z sosem serowym


  1. PunktorSchab pieczony przekładany  grillowanymi warzywami

  2. PunktorOrientalne sakiewki ze  szpinakiem i krewetkami z sosem sweet chilli

  3. PunktorRoladka drobiowa faszerowana szpinakiem

  4. PunktorŁosoś pieczony w szpeku z karmelizowaną gruszką

  5. PunktorBabeczki z nadzieniem:
    -  z serem
    -  z pastą jajeczną
    -  z pastą łososiową


  1. PunktorAwokado z guacamole

  2. PunktorSałatka grecka ze świeżymi warzywami, czarnymi oliwkami i fetą

  3. PunktorSałatka zielona z winogronami, orzechami i serem pleśniowym

  4. PunktorSałatka z szynką parmeńską i suszonymi pomidorami


Danie główne (do wyboru):


  1. PunktorCapresse (pierś z kurczaka nadziewana marynowaną mozzarellą, pomidorem z sosem bazyliowo śmietanowym)

  2. PunktorSchab Sołtysa (kotlet schabowy nadziewany duszonymi pieczarkami i żółtym serem)

  3. PunktorKurczak Tourne owinięty szynką parmeńską z niebieskim serem lazur

  4. PunktorWarkocz z polędwiczki wieprzowej w aromatycznym sosie pieprzowym

  5. PunktorSakiewki z polędwiczki wieprzowej faszerowane borowikami, boczkiem wędzonym i ogórkiem podawane na sosie kurkowym

  6. PunktorTiule z polędwiczki wieprzowej w szynce westfalskiej serwowane na rosti z cukinii i musem malinowym

  7. PunktorPieczona pierś z kaczki w sosie żurawinowym

  8. PunktorPolędwiczka z dorsza w płatkach migdałowych na sosie koperkowym


  1. Wszystkie dania serwujemy z ziemniakami z wody lub pieczonymi i bukietem surówek


Dla dzieci do wyboru:


  1. PunktorUciekające kurczaki (chrupiące polędwiczki kurczaka z frytkami)

  2. PunktorSznycelek Elemelek (sznycelek z indyka z frytkami)

  3. PunktorMini pizza (dwa składniki)


Deser do wyboru:


  1. PunktorDomowa szarlotka z lodami, bitą śmietaną i sosem czekoladowym

  2. PunktorMaliny na gorąco z lodami waniliowymi i bitą śmietaną

  3. PunktorSemifredo, domowe lody migdałowe z karmelizowanymi owocami

  4. PunktorPuchar lodowy z owocami


Dodatki:


  1. PunktorBukiety owocowe

  2. PunktorNapoje gorące: herbata, kawa

  3. PunktorNapoje zimne, gazowane, soki, woda

  4. PunktorPieczywo

OFERTA_SPECJALNA_INFERNO_PIZZA_%26_LUNCH_BAR.html
GALERIA_INFERNO_PIZZA_%26_LUNCH_BAR/GALERIA_INFERNO_PIZZA_%26_LUNCH_BAR.html
KONTAKT_INFERNO_BARY.html

PIZZA

DOSTAWA

DO BIURA DO DOMU

MENU_DOSTAWA_INFERNO_PIZZA_%26_LUNCH_BAR.html

Organizacja przyjęć kontakt:

Kacper Nestorowicz

tel. 502 928 458

codziennie od 14:30 do 19:30

lub

kacper.nestorowicz@infernobar.pl

ORGANIZUJEMY PRZYJĘCIA

URODZINY, KOMUNIE, CHRZCINY, SPOTKANIA RODZINNE

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

Inferno Pizza & Lunch Bar

Warszawa ul. Lazurowa 10 tel: 506 740 780, 660 900 585

GODZINY OTWARCIA

od pon. do czw.

12:00 - 22:00

od piąt. do  sob.

12:00 - 23:00

w niedz.

12.00 -  22:00

ZAPRASZAMY

DO

OGRÓDKA

LETNIEGO

MENU_INFERNO_PIZZA_%26_LUNCH_BAR.html