PONIEDZIAŁEK 15 kwietnia


Zupa: Żurek z kiełbaską, jajkiem i bułką


Danie I: Klopsiki z indyka w sosie koperkowym z kaszą bulgur i warzywami na parze


Danie II: Zrazik zwijany z cebulķą i ogórkiem w sosie pieczeniowym z kluskami kładzionymi lub ryżem i surówką


WTOREK 16 kwietnia


Zupa: Kapuśniak


Danie I: Naleśniki z serem i rodzynkami obsmażane na masełku z dżemem wiśniowym


Danie II: Danie szefa ( pierś grillowana z chrupiącym bekonem, pomidorem i serem cheddar ) z frytkami lub ryżem i surówką


ŚRODA 17 kwietnia


Zupa: Zacierkowa


Danie I: Sałatka grecka ( sałata lodowa, ser feta, pomidor, ogórek, papryka, czarne oliwki, sos winegret )


Danie II: Placek po zbójnicku ( placek ziemniaczany z gulaszem, sosem pieczarkowym z dodatkiem sera żółtego i kwaśnej śmietany ) z surówką


CZWARTEK 18 kwietnia


Zupa: Meksykańska z kiełbaską


Danie I: Makaron Spinaci ( makaron penne, kurczak, szpinak, pieczarki, cebulka , sos śmietanowy, parmezan)


Danie II: Stek po Amerykańsku ( Stek z karkówki z papryczkami jalapeno, czerwoną cebulķą i sosem barbecue ) z frytkami Steak House lub ryżem i surówką


PIĄTEK 19 kwietnia


Zupa: Pieczarkowa z makaronem


Danie I: Panierowany ser Camembert z sosem żurawinowym, frytkami i sałatką ze świeżych warzyw z winegretem


Danie II: Ryba z ziemniakami lub ryżem i surówką



CENA ZUPY  (0,5 L)    5 zł

CENA ZESTAWU I     12 zł

CENA ZESTAWU II    14 zł


W menu stałym polecamy zupy: pomidorowa i rosół w cenie 5 zł, oraz dania główne: schabowy, pierś z kurczaka lub filet z mintaja w cenie 14 zł. Zamówienia prosimy składać do godz. 15:00 lub z jednodniowym  wyprzedzeniem pod numerami:

tel. 22 664-36-72 lub kom. 515-790-371, 792-235-375.

STRONA GŁÓWNA

GODZINY ZAMÓWIEŃ

od pon. do pią.

08:00 - 15:00

START.html

KONTAKT

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

Dostawa do firm i biur zadzwoń:  tel: 515 790 371

tel: 22 664 36 72

pon. - piąt. od 08:00 do 15:00

Oferujemy BEZPŁATNĄ DOSTAWĘ do firm i biur przy zamówieniu powyżej 25 zł wyrobów własnych. Zamówienia przyjmujemy w godzinach: 08:00 - 15:00 od poniedziałku do piątku. Smaczne, świeże i ciepłe dania pakujemy w wysokiej jakości pojemniki jednorazowe, które utrzymują ciepło potrawy i odpowiadają najwyższym normom higieny. Wystarczy złożyć zamówienie a o umówionej godzinie zjedzą Państwo zdrowy, smaczny i sycący posiłek.

WCZEŚNIEJSZY TELEFON ZNACZNIE UŁATWI NAM REALIZACJĘ PAŃSTWA ZAMÓWIENIA. Wystawiamy faktury VAT na usługi gastronomiczne i cateringowe.

TOPSTART.htmlshapeimage_8_link_0
KONTAKT_INFERNO_BARY.html

MENU

ważne do 15 do 19 kwietnia

DOSTAWA DO FIRM

KONTAKT_INFERNO_BARY.html

DOSTAWY DO FIRM, BIUR I DOMÓW.